logo-2019

Kunders omdömen

I en allt mer kundorienterad värld är det viktigare än någonsin för oss på O-PROFIL PLÅT AB att kunna ta vara på kundinsikter för att utforma produkter och lösningar, samt köpupplevelsen i sin helhet.

Här nedan en del utlåtanden om oss  ☺️ ❤️

Dimitris Xenidis, Dxgrupp Fönster och Dörrar

Dimitris Xenidis, Dxgrupp Fönster och Dörrar Dimitris Xenidis, Dxgrupp Fönster och Dörrar

Långvariga, goda relationer är något vi på O-Profil värnar om och att få ha trogna kunder i många år ser vi som ett mycket gott betyg. Sedan 2006 äger och driver Dimitris Xenidis Dxgrupp Fönster och Dörrar och sedan lika läge är Dimitris kund hos oss på O-Profil.

- Jag har använt mig av O-profil som leverantör sedan jag startade mitt företag 2006. Har man väl hittat en leverantör som man är riktigt nöjd med så finns det ju ingen som helst anledning att byta, berättar Dimitris.

Dimitris som via sitt företag arbetar med att installera och renovera fönster och dörrar över hela Skåne beställer en rad produkter genom oss.

- O-Profil förser mig med bland annat beklädningsplåt för fasad, gavelplåt, fönsterbleck och smyglister. Jag åker alltid förbi O-Profil när jag ska göra en beställning, dels för att jag tycker att det är trevligt att komma dit och få möjlighet att växla några ord med dem och dels för att jag tycker det är det smidigaste sättet att göra beställningen på. Jag lämnar in ett handskrivet papper med mina önskemål och har möjlighet att diskutera eventuella frågor och problem med dem. Några dagar senare ringer de för att tala om att leveransen är klar och då svänger jag snabbt förbi för att hämta upp den på väg till mitt nästa jobb.

Den personliga kontakten uppskattas inte bara av Dimitris utan även av oss men för att vi ska kunna ta emot beställningar även av kunder som inte har nära till vår fabrik tar vi självfallet även emot beställningar via webben eller telefon.

- Jag kan alltid lita på att O-Profil håller sina leveranstider och att de levererar bästa kvalitet på allt arbete. Det är oerhört tryggt att arbeta med dem och jag rekommenderar dem mer än gärna till andra.

Ola Andersson, ägare på Motorcenter i Skurup

Ola Andersson, ägare på Motorcenter i Skurup Ola Andersson, ägare på Motorcenter i Skurup

Kvalité, enkelhet och en bra förståelse för vad som efterfrågas är punkter som är viktiga när Ola Andersson, ägare på Motorcenter i Skurup letar efter samarbetspartners. När det blev dags för Motorcenter att renovera sina lokaler var det till oss på O-Profil de vände sig för att beställa specialgaller.

– Det är väldigt enkelt att ha att göra med O-Profil, de förstår vad vi vill ha och levererar alltid bra produkter, berättar Ola. Det kan lätt bli missförstånd när två så olika branscher talar med varandra, men det har som sagt aldrig varit några problem med O-Profil utan de har alltid förstått vad vi efterfrågat och levererat exakt det.

Motorcenter är ett familjeföretag som idag ägs av kusinerna Ola Andersson och Jörgen Andersson. Företaget startades av bröderna Stig och Calle Andersson 1974 och togs över av sönerna 2001. Motorcenter säljer nya och begagnade bilar samt utför originalservice på bilar av märkena Volkswagen, Audi, Skoda, Seat samt Volkswagen transportbilar.

– När vi renoverade våra lokaler 2013 anlitade vi O-Profil att leverera specialgaller som går runt hela fasaden. De var väldigt hjälpsamma under hela processen och vi blev mycket nöjda med resultatet. Vi hade sedan inna erfarenhet av att samarbeta med O-Profil och visste att vi skulle bli nöjda även denna gång.

Vi på O-Profil blir väldigt glada över de fina orden från Ola på Motorcenter och ser det som ett bevis på att vårt sätt att arbeta med produkter och service ger goda och långvariga relationer. Något vi är mycket stolta över.

Lennart Nilsson, Fönstergården

Lennart Nilsson, Fönstergården Lennart Nilsson, Fönstergården

Tillförlitlighet och “det löser vi”-andan som finns hos oss på O-Profil Plåt är det som Fönstergårdens Lennart Nilsson värderar mest i vår kontakt. Som ett mindre familjeföretag vet Lennart att genom personlig service ger man sina kunder bästa service, något han tycker stämmer in helt och hållet även hos oss på O-Profil.

– De löser allt – alltid! Vi har en mycket bra relation och de levererar alltid bästa service till oss, även de gånger det är lite ont om tid. Vi försöker såklart att inte pressa för hårt men det händer nu och då att vi behöver våra produkter snabbt och O-Profil är fantastiskt bra på att leverera. Vi kan alltid lita på dem vilket är oerhört skönt!

Fönstergården är ett familjeföretag placerat i Västra Vemmenhög utanför Skurup som drivs av Lennart Nilsson tillsammans med sina två söner sedan 1999. Fem personer arbetar i dagsläget i företaget men inte så länge till, Lennart själv ska gå i pension. Fönstergården säljer och installerar fönster och dörrar hos privatpersoner runt om i Skåne. I sortimentet ingår produkter från flera olika återförsäljare och ledorden för vilka de väljer att samarbeta med är alltid kvalitet.

– Vi säljer helt klart på kvalitet. Sedan vill vi såklart kunna erbjuda ett bra pris, men kvaliteten står alltid i fokus. Vi arbetar bara med återförsäljare som levererar de bästa produkterna vare sig det gäller fönster, dörrar eller plåtarbete och på det sistnämnda är O-Profil Plåt helt klart bäst. De är 100 procentiga i allt de levererar till oss, berättar Lennart med ett leende.

Till Fönstergården levererar vi både fönsterbläck, fönstersmygar samt vissa av våra specialplåtar som Lennart och gänget sedan installerar hos sina kunder.

– Det finns inte så mycket mer att säga än att O-Profil helt klart är fantastiskt duktiga på det de gör! Vi har varit kunder i 17 år och jag kan verkligen rekommendera dem till alla som behöver hjälp med plåtarbete, avslutar Lennart glatt.